Máme v rodině alergika. Víte nám poradit, zda existuje nějaká síť proti hmyzu s protipylovým účinkem?

Žaluzie Praha odpověď:

Samozřejmě, pro osoby trpící pylovou alergií existuje řešení jak větrat v pylové sezóně bez obav. Vyhnou se tak typickým příznakem onemocnění, jako je podráždění sliznic, svědění očí či výtok z nosu. K dispozici je jednak netkaná textilie (rouno), které lze přichytit pomocí pásky se suchým zipem k rámu okna ale také síťovina s protipylovým účinkem. Je však na místě upozornit na skutečnost, že protipylový účinek rouna i síťoviny není trvalý, ale pouze dočasný. Vzhledem k hustotě oka je třeba vzít v úvahu i výrazné omezení přístupu světla. Proto je vhodné umístit rouno nebo síťovinu pouze na jedno okno v místnosti, kterým se bude větrat.

Jak mohu ochránit svou terasovou markýzu před poškozením ve větru?

Žaluzie Praha odpověď:

Při manuálním ovládání je třeba markýzu po použití ručně svinout, aby nedošlo v případě Vaší nepřítomnosti při silném větru k jejímu poškození. V případě, že máte motorickou markýzu, je možné ji vybavit otřesovým čidlem Eolis 3D WireFree RTS, které se automaticky při silném větru postará o její svinutí.

Je možné interiérové rolety nebo žaluzie vybavit nějakým čidlem?

Žaluzie Praha odpověď:

Ano, v případě, že jsou rolety nebo žaluzie vybaveny pohonem Somfy se zabudovaným přijímačem dálkového ovládání RTS, je možné je vybavit bezdrátovými slunečními čidly Sunis Indoor WireFree RTS nebo Thermosunis Indoor WireFree RTS, které jsou určeny k automatickému řízení prvků sluneční ochrany (předokenních rolet, žaluzií a látkových interiérových rolet) v závislosti na intenzitě slunečního svitu av případě čidla Thermosunis Indoor WireFree RTS také v závislosti na teplotě v místnosti, ve které je čidlo instalováno. Čidlo se upevňuje na okenní sklo nebo parapet, popřípadě nábytek.

PROČ JSME LEVNĚJŠÍ NEŽ KONKURENCE?

žaluzie PrahaU nás totiž neplatíte:
  • pronájem kanceláří, vodu, teplo, elektřinu
  • za asistentky, účetní, uklizečky, ostrahu, údržbu
  • za leasing za služební vozy, benzín a jiné...
 
U NÁS PLATÍTE POUZE ZA SKUTEČNĚ ODVEDENOU PRÁCI.
  • přijedeme
  • předvedeme
  • poradíme
  • vzorníky vozíme sebou

 

AKCE ZIMA

ISO ŽALUZIE
Každý 6m² ZDARMA
 
VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE
z celkové zakázky sleva - 30%