Žaluzie Praha - to jste VY

mužKdyž jsem si prohlédl firmy, které nabízejí žaluzie Praha, tak jednoznačně váš web je nejrozsáhlejší, nejpřehlednější, dokonale jednoduchý a velmi hezký. Líbí se mi nejvíc ze všech a i vaše nabídka. Jste náš favorit. Prosím o zaslání nabídky, viz poptávka v příloze. Díky.

jednatel
Ing. Karel Musse

Žaluzie Praha – nejlepší

mužVe vyhledávači po vyhledána žaluzie Praha ní jste byla zcela první. Tak jsem si řekl, když je nějaká firma po vyhledání jako první, (nesmyslím ty firmy, co si tam platí reklamu, na ty kašlu) tak asi budete hodně dobrý, když jste po vyhledání první. Tak jsem vás zkusil a skutečně. Byl jsem nadmíru spokojen. Díky nyní už vím, jak hledat kvalitní firmy.

S pozdravem
Karel Mokrý

Žaluzie Praha – jste první

mužPotřeboval jsem pro firmu žaluzie, a nyní mě čekalo najít firmu. Ale kterou? Napsal jsem do vyhledávače Seznam.cz klíčové slovo „Žaluzie Praha“ a čekal, co mi vyjede. Hned jako první jste byl VY. Super nabídka, řekli jsme si a pak projížděl další firmy. Ale ani jedna z těch více jak 20 nebyla tak dobrá a neměla tak dobrou nabídku jako vy! A to jsem na Vás narazil jako na prvního a mohl si ušetřit tolik práce. Jste první a taky jednička. Nyní, když žaluzie visí, to vím. Díky a rozhodně vás všude doporučím.

Jan Musílek

PROČ JSME LEVNĚJŠÍ NEŽ KONKURENCE?

žaluzie PrahaU nás totiž neplatíte:
  • pronájem kanceláří, vodu, teplo, elektřinu
  • za asistentky, účetní, uklizečky, ostrahu, údržbu
  • za leasing za služební vozy, benzín a jiné...
 
U NÁS PLATÍTE POUZE ZA SKUTEČNĚ ODVEDENOU PRÁCI.
  • přijedeme
  • předvedeme
  • poradíme
  • vzorníky vozíme sebou

 

AKCE ZIMA

ISO ŽALUZIE
Každý 6m² ZDARMA
 
VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE
z celkové zakázky sleva - 30%

VZOR

Široký výběr typů a barev provedení

žaluzie Praha