Žaluzie Praha – funkčnost na 100%

mužŽaluzie Praha – Žaluzie levně, vaše webové stránky a texty na vašich webových stránkách, kde se prezentujete, nás uchválit hned na první pohled. Oproti konkurenci, jste byl rozhodně jednička, ale jaká je skutečnost? Nyní můžeme konstatovat, že to co píšete na webových stránkách a to jak pracujete, přesně stydí a můžeme vás vřele doporučit jako firmu, která funguje na 100%! A za to chceme moc poděkovat!

Děkujeme
Petr Kasal

Žaluzie do plastových oken – nejlepší firma

mužŽaluzie do plastových oken, taková triviálnost a dnes už samozřejmost, ale sehnat dobrou firmu, levnou, rychlou a kvalitní je skoro nemožné. Přesto musím říct, že jsem ji ve vás našel a jsem zase po dlouhé době s nějakou firmou 100% spokojený. Děkuji vám za to, že ještě věřím v dobré a kvalitní firmy. Jen tak dál.

Jiří Hladový

Žaluzie ceník - Jinak

mužProhlížel jsem si na internetu mnoho firem, jež nabízeli žaluzie vertikální, horizontální žaluzie do plastových oken apod. ale mě nejvíce zajímalo, jako skoro každého, sekce, či položka v menu, čili „žaluzie ceník.“

Našel jsem jich mnoho, v některých jsme se ani nevyznal, jak byly složité a překombinované, jiné zcela chyběli, ale musím uznat, že váš mě zaujal nejvíce. Jednoduchostí, cenami a službami. Máte ho dobrý. Proto jsem se rozhodl pro vaši firmu a nyní vím, že jsem udělal dobře. Děkuji a doporučím vás všude.

S pozdravem

Jan Horák

PROČ JSME LEVNĚJŠÍ NEŽ KONKURENCE?

žaluzie PrahaU nás totiž neplatíte:
  • pronájem kanceláří, vodu, teplo, elektřinu
  • za asistentky, účetní, uklizečky, ostrahu, údržbu
  • za leasing za služební vozy, benzín a jiné...
 
U NÁS PLATÍTE POUZE ZA SKUTEČNĚ ODVEDENOU PRÁCI.
  • přijedeme
  • předvedeme
  • poradíme
  • vzorníky vozíme sebou

 

AKCE ZIMA

ISO ŽALUZIE
Každý 6m² ZDARMA
 
VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE
z celkové zakázky sleva - 30%

VZOR

Široký výběr typů a barev provedení

žaluzie Praha