Žaluzie Praha – jedině od vaší firmy

mužS žaluziemi mám velké zkušenosti, tedy ne že bych je prodával, či vyráběl, ale už mám za sebou X objednávek, dům manželky, byt rodičů, vlastní byt, firmu atd. Vždycky jsem vzal jinou pražskou firmu, spokojnost nebyla vždy 100%, ale až nyní, s vaší firmou jsem byl tedy skutečně a velmi spokojen. Dovoluji si říct a doporučit, že vy jste žaluzie Praha, nejlepší firma, a rozhodně vás doporučím a novou firmu na žaluzie už shánět nebudu. Znám tu vaší. Děkuji.

Karel Zima

Žaluzie Praha – odborně do plastových oken

mužŽaluzie do plastových oken dneska dělá kde kdo, firem, co to dělají je jako máku. Akorát, že spousta firem to dělá špatně, neodborně, podvodně, že ceník říká něco jiného a realita je pak o mnoho více, než dle jejich ceníku. Je to hrůza, ta dnešní doba. Proto jsem rád, že u vás to co se řeklo – platilo a věděl jsem celou dobu cenu, která taková byla. Díky za profesionalitu a přeji mnoho zdaru.

Petr Pavel

Žaluzie Praha – za dobrou cenu

mužS kamarády jsme u piva načali téma žaluzie Praha, a bavili se o tom, kdo nám to, za jak dlouho a za kolik udělal a jak jsme byly spokojeni. Já na tom byl nejlépe, za nejlepší cenu a nejrychleji. Dmul jsem se pýchou před kamarády, že sem našel super firmu, která se z jejich skutečností nedala srovnat. A to díky vám. Díky a budu vás všude doporučovat.

Jiří Musílek                                       

PROČ JSME LEVNĚJŠÍ NEŽ KONKURENCE?

žaluzie PrahaU nás totiž neplatíte:
  • pronájem kanceláří, vodu, teplo, elektřinu
  • za asistentky, účetní, uklizečky, ostrahu, údržbu
  • za leasing za služební vozy, benzín a jiné...
 
U NÁS PLATÍTE POUZE ZA SKUTEČNĚ ODVEDENOU PRÁCI.
  • přijedeme
  • předvedeme
  • poradíme
  • vzorníky vozíme sebou

 

AKCE ZIMA

ISO ŽALUZIE
Každý 6m² ZDARMA
 
VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE
z celkové zakázky sleva - 30%

VZOR

Široký výběr typů a barev provedení

žaluzie Praha